Oproep aan de leden om enquete over de Reeuwijkse Plassen in te vullen.

De Reeuwijkse Plassen . . . . . . . hoe nu verder?

Als lid van Zomers Buiten bent u één van de vele bezoekers en gebruikers van het Reeuwijkse plassengebied. U komt als lid op de fiets, met de auto of lopend naar ons eigen Zomers Buiten terrein om daar te recreëren of met uw eigen boot, kano, surfplank op de plas te varen te zeilen, kano-en of te surfen of in de plas te zwemmen. 
Ook de directe omgeving van het plassen gebied is mogelijk ook voor u waardevol. 

De behoeftes en wensen vanuit de recreanten, watersporters, bewoners en andere belanghebbenden in het plassengebied zijn in beweging.
Op verschillende plaatsen ontstaan vanuit verschillende organisaties ideeën, worden plannen ontwikkeld en afwegingen gemaakt die direct betrekking hebben wat nu binnen het plassengebied kan en en mag en wat zou kunnen of moeten veranderen.  

Vanuit de stichting Watersport Reeuwijkse Plassen (SWRP) is een enquete opgestart met vragen hierover die meer directe informatie vanuit de diverse Belanghebbenden van de Reeuwijkse Plassen, in de breedste zin van het woord, moet verschaffen. Als lid van Zomers Buiten kunt ook u een inbreng leveren. 

Doel is, dat het resultaat van deze vragenlijst via het “Overleg Toekomst Reeuwijkse Plassen” met de “gemeente Bodegraven Reeuwijk” en “ Stichting VEEN” wordt besproken en dat daaruit een toekomst visie en actieplan wordt ontwikkeld. 
 
Voor informatie en/of vragen over deze vragenlijst kunt u mailen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0636 33 09 98. 

Bedankt voor het invullen. 

Hans Vonk,  Stichting Watersport Reeuwijkse Plassen (SWRP)