rouwkaart voorkant

Afgelopen dinsdag, 7 oktober, is mijn oom Piet den Broeder overleden.
Piet was al sinds zijn jeugd lid van Zomers Buiten. Was in het verleden zeer actief in het winterwerk en is een aantal jaren penningmeester geweest.
Piet is 75 jaar geworden.
De uitvaart is maandag aanstaande om 13.30 uur op de IJsselhof.
Wij versturen geen kaarten, een advertentie komt komende woensdag in de Goudse Post.

Coen Bakker


 

 

*Dit bericht is op verzoek van de familie geplaats. 

Knipsel

Zaterdag 23 gaan eerst de grote boten de berging in en een week later de kleine boten.


Dit jaar is er extra aandacht voor ieders veiligheid. Volg daarom de aanwijzingen op van de botencommissaris/havenmeester en neem bij vragen of opmerkingen direct contact op met het bestuur.

Verzoek om ook dit jaar de boten af te dekken met een GROEN zeil.
Via de KlusApp worden grote en kleine klussen aangeboden waar leden zich voor in kunnen schrijven. Dit weekend is het vissershuis aangepakt om deze winterklaar te maken. Zo is er opgeruimd, schoongemaakt, geschilderd en is het stoelenrek uitgebreid om het groeiend aantal stoelen kwijt te kunnen. Alle vrijwilligers hartelijk bedankt! Nog geen lid van de KlusApp? Stuur een appje naar Dimitri


WhatsApp Image 2021 09 18 at 11.17.15

Vanaf ZB naar de binnenstad varen? 
Stem hier op blauw! 

Gouda.nl: "Achter de Waag is een versteende plek. Daarom maken we het plein groener en mooier. Omdat Achter de Waag een belangrijke plek in de stad is, kijken we verder dan alleen maar ‘vergroenen’. We bekijken ook de randen van het plein. We hebben samen met partners een visie opgesteld waarin we de toekomst van Achter de Waag hebben beschreven.

Water en groen zijn belangrijk in de visie. Net als een gezellige uitstraling van het plein. In de visie die de gemeente met partners heeft gemaakt, hebben we rekening gehouden met de verschillende belangen. In de film leggen we de visie uit."

waag

kanowierike

 Vanaf nu is het mogelijk om vanaf de plas direct op de Wiericke te komen. Het AD schreef er een mooi stukje over,,,

https://www.ad.nl/alphen/nieuw-kanovaren-van-bodegraven-naar-gouda-nu-de-andere-watersporters-nog~a5cdaff4/